Hotel Termálkristály Aqualand **** superior ****

Budapesti régió - Ráckeve

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve
  • Cím: 2300 Ráckeve, Termál sétány 1.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve

Csodás turisztikai attrakció Ráckevén!

Átadásra került Ráckeve legszebb fekvésű szállodája! A vadonatúj négycsillagos Hotel Termálkristály**** superior a ligetes parkos Tókert városrész idilli környezetében, a Duna mellett az 5 hektáros Aqualand komplexum területén helyezkedik el.

A ráckevei kistérség termálvíz kincse számos lehetőséget kínál, amelyek a minőségi idegenforgalmat szolgálják: a vízparti és az ősfás környezet, a már 5 éve kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó Aqualand komplexum a 4 *-os Termálkristály szálloda megépítésével immáron több napra is kényezteti messzebbről érkezett vendégeit.

Nem messze a reformkori városrésztől, az ősfás parkkal körbevett szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a nyugalom, a csend és a harmónia szerelmeseinek, az óriási kincs: a gyógy- és termálvíz adottságainak számtalan előnyével.

Élvezze a platánok illatát, a gesztenyefák és öreg tölgyek nyújtotta árnyékot, a minden évben virágba boruló parkot!

 Pihenjen csodásan és egyedileg kialakított standard erkélyes panorámás szobáinkban, valamint superior erkélyes panorámás lakosztályainkban.

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve

A szálloda megnyitásával már nemcsak a strandvendégek, hanem a szálló vendégei is élvezhetik az 5 éve nagyon nagy sikerrel működő 5 hektáros Aqualand termálvizes élményfürdő szolgáltatásait ingyen!

Itt Ön nem egy falatnyi területen elhelyezkedő medencét, szaunát kap szolgáltatásként, hanem a teljes élményfürdő 40 szolgáltatásából csaknem mindet ingyen:

 

Kapcsolódjon ki az Aqualand élményfürdőben, amely a római fürdőkultúrát jeleníti meg a 21. század legmodernebb technikáival ötvözve. A tágas, világos medencecsarnokban termálvizes ülőmedence, termálvizes élménymedence, valamint 20m hosszú, 4 sávos úszómedence található. Az élményfürdő mediterrán bárja a teljes nyitva tartás alatt szolgálja és csillapítja a vendégek éhét-szomját.

Méregtelenítsen, szabaduljon meg a mindennapi stressztől Vitál Zónánkban: gőzfürdő, szaunák, tepidarium fűtött kőágyakkal, Kneipp-taposó, majd relaxáljon, mediterrán Vitál Terasz pihenőnkön!

Az országban egyedülálló nyitva tartással várjuk Önt:

Hétköznap: 06.00-21.00

Péntek: 06.00-01.00

Szombat: 08.00-01.00

Kiváló minőségű termékekkel kényeztetjük Önt masszázs szalonunkban: széles választékú frissítő, svéd-, thai, illóolajos masszázs fajták közül válogathat kedvére.

Az élménystrand komplexum kora tavasztól késő őszig várja a nap szerelmeseit.

Szabadtéri élménymedencék, napozóterasz, napágyak, napernyők segítik az ellazulás, kikapcsolódás és felüdülés teljes élményét.

Családi termálvizes medence nyakzuhanyokkal, vízköpővel, termálvizes élménymedence pezsgőágyakkal, vízi gombával, termálvizes gyermekmedence élményelemekkel, mini csúszdával, sodrófolyosós medence, vízi röplabda medence, kinti úszómedence, termálvizes ülőmedence, gyógyvizes ülőmedence szolgálják a víz szerelemeseinek igényeit.

 

 

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve

Konferencia ajánlatok

Hotel Termálkristály konferencia ajánlatai egyediek és megismételhetetlenek. Konferenciatermeinkben már 10 főtől akár 150 főig (elrendezéstől függően) bonyolíthatók le.

·         - továbbképzések

·         - konferenciák

·         - tréningek

·         - céges rendezvények

·         - árubemutatók

·         - prezentációs fogadások

·         - bálok

·         - esküvők.

A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (flip chart, írásvetítő, TV, CD, DVD, mikrofon), emellett projektor is igényelhető.

Hogy mitől egyedi és megismételhetetlen?

·         - egyrészt a tágas, minden élménnyel felszerelt élményfürdő, Vitál Zóna és Vitál Terasz,

·         - másrészt a hatalmas, 5 hektáros területen, festői környezetben elhelyezkedő élménystrand és csúszdapark kiváló lehetőséget biztosít számtalan céges rendezvényre

·         - sportpályák (strandröplabda, homokfoci, aszfaltos focipálya) animátorral

·         - igény esetén fergeteges hangulatú Zumba órák az összekovácsolódás fényében

·         - a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló

mindez frekventált, gyorsan megközelíthető helyen, Ráckeve kapujában.

 

 

Turisztikai programok a környéken

 

Legérdekesebb attrakció: kíváncsi, hogy hol folyik össze a Csepel sziget déli csücskénél a kis és a nagy Duna? Akkor bízza Ránk és csapatunkra magát, ahol a sziget „bezárul”, elfogyasztunk egy finom halászlét egy hagyományőrző étteremben, a festői környezetben fekvő Tassi Halászcsárdában

·         - Lovaglás Apajpusztán

·         - Városnézés Ráckevén

·         - Quadozás, gokartozás Kiskunlacházán

·         - Borkóstolás Szigetcsépen

·         - Paintball Tökölön

·         - Középkori kalandozás az Emese Parkban Szigethalmon

·         - Sétahajózás Ráckevén

·         - Tanösvény Szigetbecsén, Szigetszentmiklós

·         - Horgászati lehetőség a Ráckevei-Dunán és a környékbeli tavakon

 

Hagyományőrző programok, fesztiválok, kiállítások Ráckevén

·         - Nyuszi futás

·         - János Vitéz Napok

·         - Országos nemzetiségi fesztivál

·         - Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál

·         - Lampionos Csónakfelvonulás

·         - Őszi Ászokfesztivál

·         - Mikulás Futás

 

- Nagyboldogasszony szerb ortodox templom: 1487-ben épült Magyarország egyetlen fennmaradt gótikus szerb temploma, mely egyben Közép-Európa legkeletibb szerb temploma is.

Római katolikus templom - Keresztelő Szent János Születése Templom: belső seccoit Patay László, Munkácsy-díjas, Ráckevén élt festőművész alkotta.

Református templom: 1913-ban, egy középkori alapokon nyugvó gótikus jellegű templom helyére építették neogótikus stílusban.

"Árpád" Muzeális Gyűjtemény és Kiállítóhely: "Valaki kell, hogy őrizzen" - állandó kiállítás valamint időszakos képzőművészeti, történeti, néprajzi, régészeti kiállítások színtere.

Fegyó Béla Műterem Galéria: Kortárs festmények kiállítása

Keve Galéria: Egész évben különböző kortárs képző- és iparművészeti (érmész, textil-, keramikus-, szobrász-, formatervező-, festő- és üvegművész, grafikus) kiállítások, Diplomás Kiállítás

Életfa Műterem – Galéria: A Galériában Mertl Attila festményei és grafikái láthatóak.

Szent István szobor: A 2000. augusztus 20-án felavatott szobor Rátonyi József, Munkácsy-díjas szobrászművész alkotása, mely a Polgármesteri Hivatal előtti téren áll.

Savoyai-kastély: Ráckeve legimpozánsabb épülete a barokk Savoyai kastély, melyet 1702-ben kezdtek el építeni Johann Lucas Hildebrandt építész tervei alapján. A kastély a világi barokk építészet első hazai emléke. Jelenleg hotelként és étteremként működik.

- Árpád szobor: A Savoyai kastély melletti kis téren áll Szász Gyula horganyötvözetből készült, távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád Vezér alakja. Az egyetlen vidéki Árpád szobrot a millenniumi ünnepségek során avatták fel.

János Vitéz díszkút: 1999-ben készült díszkút Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta.

Nepomuki Szent János szobor: Ezt a katolikus szentet a vízenjárók, a molnárok és a hajósok választották védőszentjüknek.

- Közelében áll az eklektikus stílusban átalakított Horváth-kúria

Horváth Nepomuki János sírja: A Katolikus temetőben a kálvária templom mellett található.

Árpád híd: a Dunán átívelő híd 1896-ban épült

Vámház: Árpád híd lábánál található. Az 1930-as évek közepéről származó neobarokk épületet Sebestyén Artúr építette.

Ráckevei Vízimalom: Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Tűztorony-kilátó: 2009 júniusában megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a régi városházi épületének tornyában található Tűztorony-kilátó. A Ráckevei-kistérségben egyedülálló élményt biztosító kilátó szeretettel várja az idelátogató vendégeket, de természetesen a környezetünkben és városunkban élők számára is különleges élményt jelent a közel 40 méteres magasságból megtekinteni a pazar körpanorámát. A téli időjárási viszonyokra tekintettel a kilátó szezonálisan május elejétől — október második hétvégéjéig tart nyitva.

Duna parti korzó: Különleges élményt nyújt a szerdán és szombaton hajnaltól megrendezett piac közel egy kilométer hosszan.

 

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve

- Szállás exkluzív berendezésű standard szobáinkban

- Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal,

- Élménystrand korlátlan használata májustól októberig (tavasszal és ősszel időjárástól függően): termálvizes gyermekmedence, termálvizes családi élménymedence nyakzuhannyal, vízköpővel, vízi gombával, víz alatti pezsgőágyakkal, sodró folyosó, vízi röplabda medence, termál élménymedence vízi koktélbárral a vízből történő koktélozás élményével, kinti úszómedence, termál ülőmedencék, gyógyvizes ülőmedence

- Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termál ülőmedence, kültéri termál élménymedence, termál ülőmedence

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, hangterápiás római tepidarium fűtött kőágyakkal, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó, tető-fedett termál ülőmedence, hidegvizes csobbanó, mediterrán napozó-pihenő park

- péntek, szombati hosszabbított nyitva tartás! (hajnal egy óráig)

- péntekenkénti szauna szeánszok (sós, mézes, sörös, jeges felöntések, frissítő tündérvíz, idénygyümölcsök), nyári szezonban kéthetenként

- Fürdőköpeny használata

-  Ingyenes internet- és WiFi használat;

Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

Kivéve államilag elismert ünnepek, kiemelt időszakok alatt

Időszak

Árak Ft/fő/éj

vasárnaptól csütörtökig

Árak Ft/fő/éj

péntek, szombat

2011.06.01 - 08.31.

23.900,-

25.900,-

2011.09.01 – 12.31.

19.900,-

21.900,-

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve

Kisgyermekek paradicsoma

Leginkább a kisgyermekes családok részére nyújtott komplex szolgáltatások azok, amelyek megkülönböztetik szállodánkat a hasonló szálláshelyektől:

- családi homokozó játékházikóval, játékokkal, mini csúszdával

- rönk játszótér csúszdával, hintákkal

- gyermekmedencék mini csúszdákkal

- kiemelt figyelmet fordítunk gyermekeire is: kiságy, kis kád, etetőszék mind az ön és gyermeke kényelmét szolgálja

- hétvégén aszfalt rajzversenyek, homokvár építés, lufihajtogató bohóc, légvár

Tizenévesek favoritja

Csúszdapark: fekete lyuk csúszda, UFO csúszda, 3 pályás szinkron csúszda, Kamikaze csúszda: külön térítés ellenében karszalaggal használható.

Sportpályák: aszfalt focipálya, homokos strandröplabda pályák

Felnőttek ideális kikapcsolódási helyszíne

A termálvizes élménymedencéből közvetlenül a vízből kérheti és élvezheti a mediterrán vízikoktélbár különlegességeit

Nyugdíjasok újjászületése

A gyógyvizes medencékből kilépve az újjászületés teljes élményében lesz része, amely bizonyított!

Az ország legkülönbözőbb tájairól érkezők egyöntetű hitvallása: az számtalan gyógyító hatású összetevővel rendelkező, orvosilag igazolt gyógyvíz az ország egyik legkiemelkedőbb hatású gyógyvize!

Szeretettel várjuk Önöket a szálloda Kristály éttermében!

Elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába!

Ismerkedjen meg kulináris étel-különlegességeinkkel a szálloda Kristály Éttermében: a szálloda körpanorámás a’la carte éttermének hatalmas terasza közvetlenül a medencék partján, a tó mellett (esténként díszkivilágítású medencék, tópart és park) ejti ámulatba és csábítja az ínyenc falatok kedvelőit.

Különleges nemzetközi gasztronómiai kirándulást tehet kiváló chéfünk által készített minőségi ételeinket kóstolva: hetente más-más ország kultúrájába enged bebocsátást éttermünk választéka: minden héten egyszer nemzetközi napok!

A büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitások gazdag választékával várja kedves Vendégeit!

Ismerkedjen meg a’la carte ételeleinkkel, melyekből – amennyiben többféle ételből szeretne ízelítőt, kóstolót – lehetősége van 1.390,- Ft-ért 2 fogásos, 1.790,- Ft-ért 3 fogásos menüt választania ( a menü zóna adagokat tartalmaz).

Gyermekbarát éttermünk ülés magasítóval, gyermekszékkel, bébi etetővel, előkével, bébi evőeszközökkel és játékokkal szolgálja családos Vendégeink kényelmét.

 

Crystal wellness csomag

- Szállás exkluzív berendezésű standard szobáinkban

- Welcome drink

- Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal

- Élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termál ülőmedence, kültéri termál élménymedence, termál ülőmedence (májustól részleges élménystrand használat, a feltöltött medencék függvényében)

- Élménystrand korlátlan használata: termálvizes gyermekmedence, termálvizes családi élménymedence nyakzuhannyal, vízköpővel, vízi gombával, víz alatti pezsgőágyakkal, sodró folyosó, vízi röplabda medence, termál élménymedence vízi koktélbárral a vízből történő koktélozás élményével, kinti úszómedence, termál ülőmedence, gyógyvizes ülőmedence

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, római tepidarium fűtött kőágyakkal, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó, termál ülőmedence, hidegvizes csobbanó medence, mediterrán pihenő-napozó park

- 60 perc illóolajos masszázs vagy thai masszázs

- péntek esti szauna szeánsz a nyugati kultúra elemeivel ötvözve: mézes, sós, jeges, sörös felöntések, gyümölcs, frissítő tündérvíz

- Fürdőköpeny használata

- Ingyenes internet- és WiFi használat;

- Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

Érvényes: 2011. április 07 – december 31. között kivéve kiemelt ünnepek

 

A csomag árak/ Ft/fő/csomag 2 éjszakára: 43.800,-

Mézes álom

 

- Szállás exkluzív berendezésű nászutas superior lakosztályban, pezsgő és friss, harmatos eper bekészítéssel, csokoládé szökőkúttal a szobában

- az érkezés napján gyertyafényes vacsora (jó idő esetén a medence partján

- Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal,

- Élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termál ülőmedence, kültéri termál élménymedence, termál ülőmedence (májustól részleges élménystrand használat, a feltöltött medencék függvényében)

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, római tepidarium fűtött kőágyakkal, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz használata: Kneipp taposó, termál ülőmedence, hideg vizes csobbanó medence, mediterrán pihenő-napozó park

- szauna szeánsz (minden páratlan hét péntekén megrendezésre kerülő): a nyugati kultúra elemeivel ötvözve: mézes, sós, jeges, sörös felöntések, gyümölcs, frissítő tündérvíz

- 2 x 30 perc illóolajos masszázs

- közös faültetés a szálloda parkjában (mely szimbolizálja az elkezdett közös életet)

- Fürdőköpeny használata

- Ingyenes internet- és WiFi használat;

Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

Érvényes: 2011. április 07 – december 31. között

A csomag ára 2 fő részére

Árak Ft/csomag

4 éj foglalása esetén

178.800,-

3 éj foglalása esetén

138.800,-

2 éj foglalása esetén

99.800,-

 

 

Indián nyár

 

- Szállás min. 2 éjszakára exkluzív berendezésű standard szobáinkban

- Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal

- Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termál ülőmedence

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, hangterápiás tepidarium, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó, termál ülőmedence, hidegvizes csobbanó, mediterrán pihenő-napozó park

- Élménystrand részleges használata (időjárástól függően feltöltött medencék): termálvizes gyermekmedence, termálvizes családi élménymedence nyakzuhannyal, vízköpővel, vízi gombával, víz alatti pezsgőágyakkal, sodró folyosó, vízi röplabda medence, termál élménymedence vízi koktélbárral a vízből történő koktélozás élményével, kinti úszómedence, termál ülőmedence, gyógyvizes ülőmedence

- Ingyenes részvétel a szauna szeánszon (minden páratlan hét péntekén megrendezésre kerülő): sós felöntés, mézes felöntés, sörös felöntés, jeges felöntés, frissítő tündérvíz

- Fürdőköpeny használata

- Ingyenes internet- és WiFi használat;

- Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

Érvényes: 2011. szeptember 01 – december 31. között kivéve kiemelt időszakok

A csomag ára

Árak Ft/fő/éj

vasárnaptól csütörtökig

Árak Ft/fő/éj

péntek, szombat

min.  4 éj foglalása esetén

10.900,-

12.900,-

3 éj foglalása esetén

11.900,-

13.900,-

2 éj foglalása esetén

12.900,-

14.900,-

 

Arany alkony

 

Nem csak a húszéveseké a világ!

 

- Nyugdíjasok részére, igazolvány felmutatásával

- Szállás min. 2 éjszakára exkluzív berendezésű standard szobáinkban

- Gazdag svédasztalos büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal

- Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence, termál ülőmedence

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, hangterápiás tepidarium, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó, termál ülőmedence, hidegvizes csobbanó, mediterrán pihenő-napozó park

- Élménystrand részleges használata (időjárástól függően feltöltött medencék): termálvizes gyermekmedence, termálvizes családi élménymedence nyakzuhannyal, vízköpővel, vízi gombával, víz alatti pezsgőágyakkal, sodró folyosó, vízi röplabda medence, termál élménymedence vízi koktélbárral a vízből történő koktélozás élményével, kinti úszómedence, termál ülőmedence, gyógyvizes ülőmedence, sportpályák, játszótér, homokozó

- Ingyenes részvétel a pénteki szauna szeánszon: sós felöntés, mézes felöntés, sörös felöntés, jeges felöntés, frissítő tündérvíz

- Fürdőköpeny használata

Ingyenes internet- és WiFi használat, ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

 

Érvényes: 2011. szeptember 01 – december 31. között kivéve kiemelt időszakok

A csomag ára

Árak Ft/fő/éj

vasárnaptól csütörtökig

Árak Ft/fő/éj

péntek, szombat

min.  4 éj foglalása esetén

9.900,-

11.900,-

3 éj foglalása esetén

10.900,-

12.900,-

2 éj foglalása esetén

11.900,-

13.900,-

 

Halloween party

 

- Köszöntő ital érkezéskor

- Minimum 3 éj szállás exkluzív berendezésű standard szobáinkban

- Gazdag svédasztalos reggeli és vacsora magyaros és nemzetközi, valamint mediterrán ételspecialitásokkal

- Meglepetés bekészítés a szobában

- 13.00 és 14.00 óra között pasta party a szálloda Kristály éttermében

- 15.00 és 16.00 óra között délutáni frissítő kávé és sütemény a szálloda Kristály éttermében

- Piac túra lovaskocsival: kocsikázás lovaskocsival a romantikus óvárosban, majd pihenő és séta a festői szépségű Duna parti piacon

- Fedett élményfürdő korlátlan használata: 4 sávos úszómedence, termál élménymedence óriás kivetítővel, termál gyermekmedence

- Kültéri gyógyvizes ülőmedence használata

- Vitál Zóna korlátlan használata: aromaterápiás gőzfürdő, hangterápiás tepidarium fűtött kőágyakkal, illóolajos szaunák

- Vitál Terasz korlátlan használata: Kneipp taposó, kültéri fedett termál ülőmedence, hidegvizes csobbanó, mediterrán napozó-pihenő park

- péntek, szombati hosszabbított nyitva tartás! (hajnal egy óráig)

- Fürdőköpeny használata

- Ingyenes internet- és WiFi használat

- Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk előtti zárt parkolóban

Érvényes: 2011. október 28. - november 02. között

Halloween party

Árak Ft/fő/3éj

minimum 3 éj

45.900,-

 

 

Hotel Termálkristály Aqualand **** superior, Ráckeve
  • Cím:2300 Ráckeve, Termál sétány 1.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás